2011-06-30

Tyler Ward plays covers

Ki a tök az a Tyler Ward?? A kérdés ebben a stílusban is jogos. Egy igen irritálóan affektáló, ugyanakkor igen tehetséges és jószemű zenész-producer. És bár két saját albuma is megjelent már az iTunes-on, mint dalszerző, van még mit tanulnia.
2009-ben diplomázott, na nem zenészként, hanem újságíró és kommunikáció szakon. A zenei képességeit és rutinját az egyetem évei alatt az éjszakában, különböző bárokban és kocsmákban szerezte.
Az egyetem után és az éjszakában gyűjtött pénzéből Tyler felépítette házi studióját, amit szerénytelenül csak TRW Recording-nak nevezett el és egyben be is jegyezte kiadóját ugyanezen a néven. (TRW = Tyler Ray Ward)

Tyler Ward a YouTube-ra feltöltött coverjeivel vált világszerte ismertté. Jó érzékkel választott slágereket és még jobb érzékkel vadászott maga mellé ifjú tehetségeket, akik szintén korai huszasok, vagy akár tizenévesek. Ezek a szerződtetett ifjoncok saját debütáló albumukat is a TRW produkcióján keresztül adták ki.

A világ meghódítására készülő mikrobirodalom udvara jelenleg Julia Sheer, Eppic, Katy McAllister, The CO és maga Tyler Ward. De rajtuk kívül, egy-egy produkció erejéig olyan nevek is megjelennek, mint Cobus Potgieter, a YouTubon (is) taroló dob-zseni.
A TRW Recordings már havonta ad ki új EP-t az iTunes-on, aminek nagyrésze aktuális slágerek feldolgozása.


A coverektől ne várjunk Boyce Avenue művészi színvonalat, de ettől még átlagon felüliek.

Hát íme:













No comments:

Post a Comment